Even sparren?

Wil je persoonlijk contact om jouw plannen te bespreken? Vragen te stellen? Even te sparren? Dat kan!

Even voorstellen: Sparringpartners.online

Je plannen voor je vertrek en langdurig verblijf in het buitenland beginnen al aardig vorm te krijgen, maar er zijn toch wat zaken die je wilt bespreken? Je twijfelt of langdurig naar het buitenland vertrekken wel iets voor jou is en wilt weten hoe het daadwerkelijk is?

Welke vraag of vragen je ook hebt, via onze website Sparringpartners.online kun je met ons in contact komen en sparren wij graag met jou over jouw vragen.

Plan via Sparringpartners.online een gratis en vrijblijvende kennismakingsessie in, dan kunnen we samen zien of onze ervaringen jou verder kunnen helpen!

Ik Vertrek Online - foto van Katrín
Ik vertrek Online - foto van Roy

Plan een gesprek in via Sparringpartners.online

Via Sparringpartners.online kun je een online 1-op-1 gesprek met ons inplannen om over je plannen om langdurig naar het buitenland te gaan te sparren. Kijk voor meer informatie op Sparringpartners.online.

Ga naar Sparringpartners.online

Bekijk ook onze blogs

Met onze blogs willen we je inspireren in je plannen om lamngdurig naar het buitenland te gaan. Een notificatie ontvangen als er een nieuw blog is verschenen? Meld je dan aan!

Contact

Langdurig naar het buitenland is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl info@droomdurfdoe.nl

Disclaimer

Zie deze website, het e-book en het addendum als een zeer praktische handleiding en route voor een vertrek naar het buitenland, maar leg alles op jouw eigen situatie en bepaal zelf de uitkomst en definitieve aanpak.

Klik voor volledige disclaimer.

Onze status

Langdurig naar het buitenland en Droom Durf Doe en andere websites, producten of diensten van Droom Durf Doe zijn zelfstandige activiteiten en hebben geen relatie tot andere organisaties.

Sparringpartners.online

Voor persoonlijk contact over jouw plannen om te vertrekken kun je terecht op onze website Sparringpartners.online.

Op Sparringpartners.online kun je een éénmalige sessie boeken en inplannen.  Ook kun je een strippenkaart aanschaffen om vaker met elkaar te sparren.

Share This

Interessante informatie?

Deel deze website via jouw sociale kanalen! We zijn je dankbaar.