‘IK VERTREK ONLINE’ WORDT ‘LANGDURIG NAAR HET BUITENLAND’

Persbericht, delen wordt gewaardeerd!

Amsterdam, 9 oktober 2020

Naar aanleiding van een dwingend, schriftelijk verzoek van Simpel Media / EndemolShine heeft Droom Durf Doe moeten besluiten om haar activiteiten die zij had opgezet onder de naam ‘Ik Vertrek Online / ikvertrek.online’ om te zetten naar de naam en website ‘Langdurig naar het buitenland / langdurignaarhetbuitenland.nl’.

Sinds medio augustus is Ik Vertrek Online actief. De naamsverandering betekent niet dat er iets verandert aan het concept.

Op de website kan men het e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld’ bestellen. Het e-book omvat praktische informatie over alles dat je in Nederland moet regelen voordat je met een gerust hart de deur achter je kunt dichtrekken voor een langdurig vertrek naar het buitenland. Aspecten als woning verhuren, wel/niet uitschrijven gemeente, verzekeringen, mobiele telefoon, bankzaken etc. worden behandeld.

Met het e-book wordt tevens gratis het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’, een planningsdocument en een budgetdocument meegeleverd.

Website en e-book zijn bedoeld voor mensen met dromen over een langdurig vertrek naar het buitenland, of die al bezig zijn met voorbereidingen daarvoor.

Wij zien de toekomst met deze nieuwe naam met vertrouwen en vernieuwde energie tegemoet. Voor vragen kun je e-mailen naar info@droomdurfdoe.nl.

Droom Durf Doe
Roy Schuuring
Katrín Gudmundsson

PS: delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd!

Bestel het e-book 'Langdurig naar het buitenland' voor € 11,95

Denk jij na over emigreren, een wereldreis, een sabbatical of over langdurig naar het buitenland vertrekken? Laat dit e-book je snel op weg helpen met alle zaken die je in Nederland moet regelen voordat je de voordeur met een gerust hart achter je kunt dichtrekken. Betaal met iDeal en je kunt het e-book direct downloaden!

Klik voor meer informatie over het e-book

We zijn benieuwd naar jouw bevindingen en verhalen. Leuk dus als je onderstaand reageert. Het website systeem vraagt om je naam en een emailadres, helaas hebben we dat niet kunnen aanpassen. Het emailadres wordt verder nergens getoond en het website adres hoeft niet te worden ingevuld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Langdurignaarhetbuitenland.nl is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl info@droomdurfdoe.nl

Disclaimer

Zie deze website, het e-book en het addendum als een zeer praktische handleiding en route voor een vertrek naar het buitenland, maar leg alles op jouw eigen situatie en bepaal zelf de uitkomst en definitieve aanpak.

Klik voor volledige disclaimer.

Onze status

Langdurignaarhetbuitenland.nl en Droom Durf Doe en andere websites, producten of diensten van Droom Durf Doe zijn zelfstandige activiteiten en hebben geen relatie tot andere organisaties.

Share This

Interessante informatie?

Deel deze website via jouw sociale kanalen! We zijn je dankbaar.