Als dromen moeten buigen

Het is medio maart 2020. “Denk jij wel eens aan teruggaan naar Nederland?” vraag ik aarzelend in de ochtend aan Roy. De vraag hangt al een aantal dagen in de lucht, maar het uitspreken was lastig. Bang voor het antwoord en de mogelijke gevolgen voor onze dromen. De Covid-19 situatie knaagt aan mij. De wereldwijde cijfers met de oplopende besmettingen en doden check ik steeds vaker.  Wat als…? Stel dat…? Gaat het door mijn hoofd. Ik schud het al de hele week van mij af.

“Nee”, antwoordt Roy, “…daar ben ik ook nog echt niet aan toe.” gaat hij resoluut verder. Logisch natuurlijk want het plan is om nog zeker 7 maanden in Azië te blijven terwijl we onze dromen onderzoeken. Ik weet niet zeker wat ik van zijn antwoord moet vinden. Ergens lucht het mij op en tegelijk voel ik een onrust… Maar stel dat?

Lees hier het hele verhaal

Lees ons verhaal over het beslismoment van het afbreken van onze droomreis in Azië in verband met het coronavirus. Dit verhaal hebben wij op onze website Droom Durf Doe opgenomen: https://droomdurfdoe.nl/droom-durf-doe/als-dromen-moeten-buigen/

Bestel het e-book 'Langdurig naar het buitenland' voor € 11,95

Denk jij na over emigreren, een wereldreis, een sabbatical of over langdurig naar het buitenland vertrekken? Laat dit e-book je snel op weg helpen met alle zaken die je in Nederland moet regelen voordat je de voordeur met een gerust hart achter je kunt dichtrekken. Betaal met iDeal en je kunt het e-book direct downloaden!

Klik voor meer informatie over het e-book

We zijn benieuwd naar jouw bevindingen en verhalen. Leuk dus als je onderstaand reageert. Het website systeem vraagt om je naam en een emailadres, helaas hebben we dat niet kunnen aanpassen. Het emailadres wordt verder nergens getoond en het website adres hoeft niet te worden ingevuld.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact

Langdurignaarhetbuitenland.nl is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl info@droomdurfdoe.nl

Disclaimer

Zie deze website, het e-book en het addendum als een zeer praktische handleiding en route voor een vertrek naar het buitenland, maar leg alles op jouw eigen situatie en bepaal zelf de uitkomst en definitieve aanpak.

Klik voor volledige disclaimer.

Onze status

Langdurignaarhetbuitenland.nl en Droom Durf Doe en andere websites, producten of diensten van Droom Durf Doe zijn zelfstandige activiteiten en hebben geen relatie tot andere organisaties.

Share This

Interessante informatie?

Deel deze website via jouw sociale kanalen! We zijn je dankbaar.