Bestel hier het e-book!

Bestel het e-book en reken veilig en vertrouwd af met iDeal.

Droom je over een langdurig vertrek naar het buitenland, of heb je die al gepland en ga je starten met je voorbereidingen? Dan is dit e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld’ een absolute must voor jou!

Maak uit één van de onderstaande drie opties de keuze die het best bij jou past. Klik op Bestel en je komt op de pagina waar je het bestelproces verder kunt afronden. Na bestelling is het e-book direct te downloaden!

Langdurig naar het buitenland - afbeelding van het e-book dat een overzicht geeft van alles dat je in Nederland moet regelen voordat je langdurig naar het buitenland kunt vertrekken

E-book 'Langdurig naar het buitenland' inclusief bonus € 11,95

Bestel hier het e-book ‘Langdurig naar het buitenland’ met als bonus het ‘Planningsdocument’ en het document ‘Overzicht Nederlandse kosten’.

Met een omvang van 125 pagina’s en 9 hoofdstukken is dit e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld’ een uitgebreide, praktische gids voor iedereen die langdurig naar het buitenland vertrekt of hierover droomt.

Overzicht Producten E-Book Langdurig naar het buitenland

Bundel E-BOOK 'Langdurig naar het buitenland' + ADDENDUM en inclusief bonus documenten € 14,95

 Bestel hier de complete bundel bestaande uit het e-book ‘Langdurig naar het buitenland’, het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’, en als bonus het ‘Planningsdocument’ en het document ‘Overzicht Nederlandse kosten’.

 

Meest gekozen!!

Langdurig naar het buitenland_eBook_Groot_eBook_Addendum_Zoom

Addendum 'Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen' € 4,95

Bestel hier het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’.

Dit 56 pagina’s tellende addendum belicht de uitdagingen en oplossingsmogelijkheden als je langdurig naar het buitenland wilt gaan met je leerplichtige kinderen voor bijvoorbeeld een wereldreis of een sabaticcal.

In verband met verwijzingen naar het e-book adviseren wij om dit addendum alleen in aanvulling op of samen met het e-book te bestellen!

Je ontvangt gratis het planningsdocument

Met het e-book ontvang je als bonus gratis het ‘Langdurig naar het buitenland – Planningsdocument’. Dit document omvat een complete voorbeeldplanning die je je volledig kunt aanpassen op jouw voorbereiding.

Het document omvat de 6 planningsfases die zijn opgenomen in het e-book. Met deze fases dek je het volledige voorbereidingstraject af.

Daarnast ontvang je ook een gratis document waarmee je snel inzicht in al je Nederlandse kosten verkrijgt.

Dus twijfel niet en bestel nu het e-book inclusief bonus voor slechts € 11,95.

PlanningsDocument Langdurig naar het buitenland afbeelding

Addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’

In aanvullig op het e-book kun je het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen‘ bestellen. Dit addendum gaat in op de uitdagingen die je tegenkomt als je met leerplichtige kinderen een wereldreis wil maken of voor een sabbatical langdurig naar het buitenland wilt.

In de bundel zijn e-book en addendum beiden opgenomen voor een aantrekkelijke prijs. Dus twijfel niet en bestel nu de complete bundel inclusief bonus documenten voor slechts € 14,95.

Omslag-addendum-e-book-Langdurig-naar-het-buitenland-met-leerplichtige-kinderen

Contact

Langdurig naar het buitenland is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl info@droomdurfdoe.nl

Disclaimer

Zie deze website, het e-book en het addendum als een zeer praktische handleiding en route voor een vertrek naar het buitenland, maar leg alles op jouw eigen situatie en bepaal zelf de uitkomst en definitieve aanpak.

Klik voor volledige disclaimer.

Onze status

Langdurig naar het buitenland en Droom Durf Doe en andere websites, producten of diensten van Droom Durf Doe zijn zelfstandige activiteiten en hebben geen relatie tot andere organisaties.

Sparringpartners.online

Voor persoonlijk contact over jouw plannen om te vertrekken kun je terecht op onze website Sparringpartners.online.

Op Sparringpartners.online kun je een éénmalige sessie boeken en inplannen.  Ook kun je een strippenkaart aanschaffen om vaker met elkaar te sparren.

Share This

Interessante informatie?

Deel deze website via jouw sociale kanalen! We zijn je dankbaar.