E-book - Langdurig naar het buitenland

Met alles in Nederland goed geregeld

Wereldreis of sabbatical…… of wat je reden ook is om langdurig naar het buitenland
te vertrekken, voordat je dat doet bestel je het e-book zodat je de deur met een
gerust gevoel achter je dichttrekt!

Direct het e-book bestellen

Plannen voor wereldreis of sabattical?Welkom!

Plannen voor een wereldreis of een sabbatical in het buitenland? Of heb je een andere reden om langdurig naar het buitenland te vertrekken? Dan is het e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld’ voor jou onmisbaar! Met dit e-book heb je direct overzicht wat je in Nederland moet regelen om de deur met een gerust hart achter je dicht te kunnen trekken en te kunnen zeggen: “Ik vertrek”.

Wij zijn zelf in 2020 naar Azië gegaan. Toen wij ons vertrek gingen voorbereiden, en wilden weten wat we allemaal moesten regelen, bleek dat er veel ‘losse informatie-elementen’ zijn, waardoor je voor je eigen situatie steeds maar de juiste puzzelstukjes moet zien te vinden. Tijdrovend en met veel onduidelijkheden en onzekerheden.

Dat moest anders kunnen. Dus hebben wij een e-book ‘Langdurig naar het buitenland’ gemaakt waar iedereen die plannen heeft om langdurig naar het buitenland te vertrekken, alle informatie krijgt die nodig is om je zaakjes in Nederland goed te regelen!

‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’ is een addendum op het e-book en gaat in op de uitdagingen die je tegenkomt als je met leerplichtige kinderen een wereldreis wil maken of voor een sabbatical langdurig naar het buitenland wilt.

Met ons blog nemen we je mee op onze reis, zowel met de mooie als de minder mooie verhalen. Zie dit als inspiratie voor je plannen.

Veel succes en plezier met de voorbereidingen van jouw plannen voor een langdurig verblijf in het buitenland!

Langdurig naar het buitenland - afbeelding van het e-book dat een overzicht geeft van alles dat je in Nederland moet regelen voordat je langdurig naar het buitenland kunt vertrekken

125 pagina's!

Met een omvang van 125 pagina’s en 9 hoofdstukken is dit e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld’ een uitgebreide, praktische gids voor iedereen die langdurig naar het buitenland vertrekt of hierover droomt.

Alle belangrijke aspecten die je in Nederland moet regelen voordat je de deur achter je kunt dichttrekken, worden behandeld. Het e-book aanschaffen scheelt je minimaal 40 uur aan uitzoekwerk!

Overzicht Producten E-Book Langdurig naar het buitenland

Bundel bestaande uit e-book, addendum en bonus producten

1. Het e-book ‘Langdurig naar het buitenland, met alles in Nederland goed geregeld‘;

2. het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen‘;

2. het ‘Langdurig naar het buitenland – Planningsdocument‘. Dit document omvat een complete voorbeeldplanning die je volledig kunt aanpassen op jouw voorbereiding;

3. het document ‘Langdurig naar het buitenland  – Overzicht Nederlandse kosten‘ waarmee je inzicht krijgt in jouw kosten.

Ik Vertrek - afbeelding van twee pagina's van het e-book 'Ik Vertrek - Langdurig naar het buitenland' - een praktische gids met daarin alle zaken die je in Nederland moet regelen voordat je langdurig naar het buitenland kunt vertrekken

Makkelijker kunnen we het niet maken

Het e-book omvat heel veel nuttige infomatie. Op een laagdrempelige manier wordt soms complexe informatie uitgelegd.

Daarnaast veel voorbeelden en praktische tips!

Je wordt direct op weg geholpen. Makkelijker kunnen we het niet maken, leuker wel.

Langdurig naar het buitenland_eBook_Groot_eBook_Addendum_Zoom

Op reis met leerplichtige kinderen?

In aanvulling op het e-book is er voor ouders het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen‘.

Dit 56 pagina’s tellende addendum belicht de uitdagingen en oplossingsmogelijkheden als je langdurig naar het buitenland wilt gaan met je leerplichtige kinderen voor bijvoorbeeld een wereldreis of een sabaticcal.

In verband met verwijzingen naar het e-book adviseren wij om dit addendum alleen in aanvulling op of samen met het e-book te bestellen!

Bestel nu dit e-book voor slechts € 11,95

Denk jij na over langdurig naar het buitenland vertrekken, emigreren, een wereldreis, een sabbatical of voor welke reden dan ook? Laat dit praktische e-book je snel op weg helpen met alle zaken die je in Nederland moet regelen voordat je de voordeur met een gerust hart achter je kunt dichtrekken. Betaal met iDeal en je kunt het e-book direct downloaden

Ja, ik wil het e-book!

10 GOEDE REDENEN OM HET

E-BOOK TE BESTELLEN

Woning

Woning verhuren of niet? Wat zijn de gevolgen van verhuren? Makelaar in-schakelen of zelf doen? Antwoord op alle vragen rondom verhuur van je woning als je gaat emigreren of voor langere tijd naar het buitenland vertrekt.

Gemeente

Uitschrijven bij de gemeente of niet? Hoe kun je ingeschreven blijven? Wat zijn de gevolgen van uitschrijven? Antwoord op alle vragen rondom de gemeente als je gaat emigreren of voor langere tijd naar het buitenland vertrekt.

Financiën

Hoe ga je om met je doorlopende kosten in Nederland terwijl jij in het buitenland bent? Leg je een financiële buffer aan voor onvoorziene omstandigheden? Wel of geen rekening houden met een terugkeer naar Nederland? Genoeg om over na te denken!

l

Verzekeringen

Kun je in Nederland verzekerd blijven in de periode dat je in het buitenland verblijft? Hoe werkt dat als je uitschrijft bij de gemeente? En is de huurder in je huis verzekerd voor de inboedelverzekering? Het e-book helpt je snel op weg met deze vragen!

Tips

Naast alle praktische en noodzakelijke informatie staat het e-book ook vol met handige en leuke tips. Over opslag, over inpakken, of over dingen om mee te nemen waar je niet snel aan zal denken. Wij hebben er al over nagedacht en de tips daarom in het e-book opgenomen. 

i

Documenten

Als je langere tijd naar het buitenland vertrekt of gaat emigreren is het belangrijk dat je vooraf controleert hoe het zit met je Nederlandse indentiteits-bewijzen en dergelijke en dat je bekijkt hoe je toegang houdt tot je documenten. Wij hebben de zaken waar je op moet letten op een rijtje gezet in het e-book.

Bank

Wat is handig om te regelen rondom je bankzaken voordat je vertrekt? Over sparen, meerdere bankrekeningen hebben, betalingen regelen, toegang tot je geld hebben en nog veel meer bankzaken. Regel ze vooraf zodat je niet achteraf voor verrassingen staat!

Telefoon

Hoe zorg je er voor dat je bereikbaar blijft in het buitenland? Data aankopen via je Nederlandse provider of in het buitenland een data tegoed aanschaffen? Wat zijn daarvan de gevolgen? Hoe pak je dit slim en efficient aan? Hoe lang zit je eigenlijk nog vast aan je huidige abonnement?

Planning

Een goede voorbereiding maakt dat je met een gerust hart de deur achter je kunt dichtrekken voor je vertrek naar het buitenland. Een goede planning hoort daar bij. Met het e-book ontvang je gratis ook een planningsdocument dat je volledig kunt aanpassen op jouw voorbereidingen.

R

Checklist

Het e-book omvat een checklist met alle onderdelen die in de hoofdstukken van het e-book worden behandeld. Zo vergeet je niets en kun je zorgeloos emigreren of voor langere tijd naar het buitenland vertrekken.  Onze ervaringen helpen je snel en praktisch op weg! 

Bestel nu dit e-book voor slechts € 11,95

Denk jij na over langdurig naar het buitenland vertrekken, emigreren, een wereldreis, een sabbatical of voor welke reden dan ook? Laat dit praktische e-book je snel op weg helpen met alle zaken die je in Nederland moet regelen voordat je de voordeur met een gerust hart achter je kunt dichtrekken. Betaal met iDeal en je kunt het e-book direct downloaden

Ja, ik wil het e-book!

Je ontvangt gratis het planningsdocument

Met het e-book ontvang je als bonus gratis het ‘Langdurig naar het buitenland – Planningsdocument’. Dit document omvat een complete voorbeeldplanning die je je volledig kunt aanpassen op jouw voorbereiding.

Het document omvat de 6 planningsfases die zijn opgenomen in het e-book. Met deze fases dek je het volledige voorbereidingstraject af.

Daarnast ontvang je ook een gratis document waarmee je snel inzicht in al je Nederlandse kosten verkrijgt.

Dus twijfel niet en bestel nu het e-book inclusief bonus voor slechts € 11,95.

PlanningsDocument Langdurig naar het buitenland afbeelding

Addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen’

In aanvullig op het e-book kun je het addendum ‘Langdurig naar het buitenland met leerplichtige kinderen‘ bestellen. Dit addendum gaat in op de uitdagingen die je tegenkomt als je met leerplichtige kinderen een wereldreis wil maken of voor een sabbatical langdurig naar het buitenland wilt.

In de bundel zijn e-book en addendum beiden opgenomen voor een aantrekkelijke prijs. Dus twijfel niet en bestel nu de complete bundel inclusief bonus documenten voor slechts € 14,95. Of bestel het addendum los voor € 4,95.

In verband met verwijzingen naar het e-book adviseren wij om dit addendum alleen in aanvulling op of samen met het e-book te bestellen!

Omslag-addendum-e-book-Langdurig-naar-het-buitenland-met-leerplichtige-kinderen

Contact

Langdurig naar het buitenland is een product van Droom Durf Doe.

Droom Durf Doe
KvK -  7708214
BTW id - NL003100520883

www.droomdurfdoe.nl info@droomdurfdoe.nl

Disclaimer

Zie deze website, het e-book en het addendum als een zeer praktische handleiding en route voor een vertrek naar het buitenland, maar leg alles op jouw eigen situatie en bepaal zelf de uitkomst en definitieve aanpak.

Klik voor volledige disclaimer.

Onze status

Langdurig naar het buitenland en Droom Durf Doe en andere websites, producten of diensten van Droom Durf Doe zijn zelfstandige activiteiten en hebben geen relatie tot andere organisaties.

Sparringpartners.online

Voor persoonlijk contact over jouw plannen om te vertrekken kun je terecht op onze website Sparringpartners.online.

Op Sparringpartners.online kun je een éénmalige sessie boeken en inplannen.  Ook kun je een strippenkaart aanschaffen om vaker met elkaar te sparren.

Share This

Interessante informatie?

Deel deze website via jouw sociale kanalen! We zijn je dankbaar.